Jednokratne kombinezone s kapuljačom

Jednokratne kombinezone s kapuljačom

Jednokratni kombinezoni s kapuljačom su najklasičnija vrsta jednokratnih kombinezona. Poklopac jednokratnih kombinezona razlikuje se od općih, ne tkanih, jednokratnih poklopaca, jer je rub kapuljače proširen visokom elastikom.
Čavrljaj sad

Detalji o proizvodu

1.Proizvod Uvod

Jednokratni kombinezoni s kapuljačom su najklasičnija vrsta jednokratnih kombinezona. Poklopac jednokratnih kombinezona razlikuje se od općih, ne tkanih, jednokratnih poklopaca, jer je rub kapuljače proširen visokom elastikom. Osim što trebate nositi jednokratnu masku za lice za jednokratnu uporabu, funkcija kapuljače može dobro zaštititi cijelu glavu, uz visoku razinu zaštite.


2.Design

Prema potrebama neprekidnog razvoja društva, inteligentna ljudska bića dizajniraju sveobuhvatnu zaštitnu odjeću koja igra ogromnu ulogu u lošim situacijama ili kada je potrebno zaštititi okolni okoliš. Naši kombinezoni za jednokratnu upotrebu mogu bolje odražavati njegove prednosti, jer je lagana i prozračna tkanina, kako bi se osiguralo da osoblje u procesu nošenja ne utječe na kretanje udova.


3.Parameters

1


4.Kako proizvesti mikroporoznu tkaninu?

Kao što svi znamo, kemijski naziv materijala od netkanog materijala je polipropilen, a netkana tkanina za prozračivanje koja se prozračuje izrađena je dodavanjem sloja ljepila na sloj polipropilena i dodavanjem drugog sloja filma, nakon specijalne obrade, mikroporoznog filma koji diše rođene su tkanine. Od nehrđajuće mikroporozne tkanine za prozračivanje mogu se izrađivati i sljedeći proizvodi za jednokratnu upotrebu: kapice za jednokratnu upotrebu, poklopci za rukave za jednokratnu upotrebu, čizme za jednokratnu uporabu, laboratorijski kaput za jednokratnu upotrebu, pregače za jednokratnu upotrebu, hlače za jednokratnu upotrebu itd.

Hot Tags: jednokratne kombinezone s kapuljačom, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, jeftine, cjenik, niska cijena, besplatni uzorak

Upit

You Might Also Like