Kombinezoni za jednokratnu upotrebu Tip 5 i 6

Kombinezoni za jednokratnu upotrebu Tip 5 i 6

Jednokratni kombinezoni tip 5 i 6 je jednokratna zaštitna odjeća koja može udovoljiti europskom EN standardu tipa 5 i 6. Detaljni standardi za prikladnu zaštitnu odjeću za jednokratnu uporabu je tip 5: zaštitna odjeća od čvrstih čestica
Čavrljaj sad

Detalji o proizvodu

1.Što je jednokratni kombinezon tip 5 i 6?

Jednokratni kombinezoni tip 5 i 6 je jednokratna zaštitna odjeća koja može udovoljiti europskom EN standardu tipa 5 i 6. Detaljni standardi za prikladnu zaštitnu odjeću za jednokratnu uporabu je tip 5: zaštitna odjeća od čvrstih čestica, tip 6: zaštitna odjeća protiv prskanja lake kemijske tekućine. Premda isporučujemo zaštitni kombinezon za jednokratnu uporabu, kombinezoni za jednokratnu upotrebu, posebno mikroporozni kombinezoni za jednokratnu upotrebu, mogu zadovoljiti standarde 5 i 6.


2.Kako izraditi kombinezon za jednokratnu upotrebu tip 5 i 6?

Jednokratni kombinezoni tipa 5 i 6 imaju isti stil kao i konvencionalna zaštitna odjeća za jednokratnu upotrebu, ali budući da je izrađena od neotkrivenog prozračnog filmskog materijala, proces proizvodnje tkanine je viši i složeniji, tako da jednokratna mikroporozna komoda može odoljeti većini prašine čestice ili čak i kapljice blage kemijske tekućine.

Kao i drugi ne tkani coverall proizvodnog procesa, treba proći kroz: prvo, prema zahtjevima kupca veličine za rezanje tkanine, a zatim organizirati komada tkanine u proizvodnoj radionici, radnici koriste stroj za šivanje tkanine, čine ih u kompletan kombinezon za jednokratnu upotrebu.


3.Kako koristiti jednokratni kombinezon tip 5 i 6?

Prije svega, jednokratni mikroporozni kombinezon je lagani kombinezon za jednokratnu upotrebu, a ne teška zaštitna odjeća. Nije prikladan za uporabu u teškim uvjetima s velikim područjem propuštanja, visokom koncentracijom kiselina i lužina, plinom, eksplozijom, požarima i drugim velikim nesrećama. Kada nosite jednokratni kombinezon, molimo vas da obratite pozornost da ne skinete normalnu odjeću, izravno otvorite patentni zatvarač, stavite na kombinezon za jednokratnu upotrebu, za razliku od teške zaštitne odjeće, proces nošenja je jednostavan i praktičan.


4.Koje su prednosti jednokratnih kombinezona tipa 5 i 6?

Mi svi znamo, mikroporozne tkanine je vrsta ne tkane tkanine visoke kvalitete, naravno, u odnosu na TYVEK materijala, može biti nešto niže kvalitete, ali u odnosu na karakter, mikroporozni materijal ima vrlo jaku propusnost, mekoću, ima određenu debljinu, najvažnija stvar je mikroporozni pokrivač za jednokratnu upotrebu mnogo niži od TYVEK kombinezona. To je ujedno i razlog zašto većina kupaca odabire jednokratni mikroporozni kombinezon umjesto TYVEK kombinezona, a to je ujedno i najveća prednost jednokratnih mikroporoznih kombinezona.

Hot Tags: jednokratni kombinezoni tip 5 i 6, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, jeftini, cjenik, niska cijena, besplatni uzorak

Upit

You Might Also Like