Jednokratni kombinezoni mali

Jednokratni kombinezoni mali

Zaštitna odjeća ima dobru propusnost vlage i svojstvo barijere, može učinkovito odoljeti prodiranju alkohola, krvi, tjelesne tekućine, čestica zračne prašine i bakterija, sigurna je i prikladna za upotrebu, može učinkovito zaštititi korisnika od prijetnje infekcije, ugodno za habanje, dobar osjećaj ruku, snažna otpornost na napetost, prozračan i vodootporan, bez unakrsnih infekcija itd.
Čavrljaj sad

Detalji o proizvodu


Jednokratni kombinezoni mali


Struktura proizvoda

Zaštitna odjeća za jednokratnu upotrebu je jednodijelna struktura koja se sastoji od šešira, jakne i hlača. Razumna struktura, lagana za nošenje, usko kombinirani dijelovi. Manžetna, gležanj, kapa s elastičnim zatvaračem.


Funkcija kombinezona za jednokratnu upotrebu

Ultrazvučni rub brtve, prozračan, otporan na prašinu, filtrira bakterije, može bolje spriječiti prašinu i mikroorganizme, bez alergijske reakcije, upotrebom glatkih vlakana od tkanine, bez pranja i održavanja, prikladan i praktičan, sigurniji i higijenski.

Primjena

Ukorisno za upotrebu u bolnicama, laboratorijima, preradi hrane, stočarstvu, preciznoj proizvodnji, slikarstvu, elektronici, poluvodičima i drugom blago zagađenom okolišu.


Hot Tags: jednokratni kombinezoni mali, proizvođači, dobavljači, tvornica, jeftini, cjenik, niska cijena, besplatni uzorak

Upit

You Might Also Like