Kap za kirurško jednokratno kirurško liječenje

Kap za kirurško jednokratno kirurško liječenje

Kirurška kapica za jednokratnu upotrebu namijenjena je i muškarcima i ženama. Prvo skinite kapu i izravnajte bore, lagano povucite uzduž srednjeg šava na vrhu kapice za jednokratnu upotrebu, popravite kosu i nosite kiruršku kapicu za jednokratnu upotrebu. Imajte na umu da elastična bočna strana leđa.
Čavrljaj sad

Detalji o proizvodu


Kap za kirurško jednokratno kirurško liječenje


Upute za kirurško kap za jednokratnu upotrebu

Kirurška kapica za jednokratnu upotrebu namijenjena je i muškarcima i ženama. Prvo skinite kapu i izravnajte bore, lagano povucite uzduž srednjeg šava na vrhu kapice za jednokratnu upotrebu, popravite kosu i nosite kiruršku kapicu za jednokratnu upotrebu. Imajte na umu da elastična bočna strana okrenuta prema natrag. Vrh poklopa za kirurško jednokratno savijanje je dvostruko presavijen, Rubovi postaju glatki. Proces ultrazvučnog toplinskog spajanja čini kiruršku jednokratnu kiruršku kapicu postojanošću.

 

Raspoloživi kapak za kirurga za jednokratnu upotrebu

Kap za kirurga za jednokratnu upotrebu koristi mekana i udobna kvalitetna polipropilenska netkana tkanina, ne iritira kožu koja se nosi ugodno. Najugodnije prilagođavanje može se izvršiti prema različitim stilovima. Ekološka traka može biti vrlo čvrsta i nije lako pasti. Može se koristiti u elektroničkoj proizvodnji, radionici bez prašine, ugostiteljskim uslugama, javnim mjestima, itd.

 Hot Tags: kirurška kapica za jednokratnu uporabu, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, jeftini cjenik, niska cijena, besplatni uzorak

Upit

You Might Also Like