Jednokratni kirurški poklopci za piling

Jednokratni kirurški poklopci za piling

Postoje dvije vrste za ovu vrstu kapice, to je sa ili bez kravata na stražnjem dijelu kapice, što god bilo sa ili bez kravata, ali nema elastičnog šivanja oko ruba čepa. To je velika razlika u odnosu na slobodne kape.
Čavrljaj sad

Detalji o proizvodu

1.Feature

● Tip: Postoje dvije vrste za ovu vrstu poklopca, to je sa ili bez kravata na stražnjem dijelu kapice, što god bilo sa ili bez kravata, ali nema elastičnog šivanja oko ruba čepa. To je velika razlika u odnosu na slobodne kape.

● Korisnici aplikacije: kuglice za jednokratnu upotrebu posebno su dizajnirane za žene jer neke žene imaju dugu veliku kosu, kuglice za jednokratnu upotrebu mogu savršeno pokriti sve dlake. Jednokratne kirurške kirurške kape osmišljene su ne samo za žene, već i za muškarce. Što god za žene ili za muškarce, kirurške kirurške kapice za jednokratnu upotrebu namijenjene su uglavnom liječnicima.

● Područja primjene: kirurške kapice za jednokratnu upotrebu uglavnom se koriste u visokoprisutnim sobama, jer se kirurški kirurški kape koriste u kirurškim sobama bolje nego kirurške kape za višekratnu uporabu, jer su kirurške kapice za jednokratnu upotrebu izrađene od 100% polipropilenskog materijala, je s vrlo jeftinim troškovima, ali s visokom kvalitetom i mnogo ugodnijim.


2.Inquiry Details for Products

Prije izdavanja službene liste raspoloživih kirurških kirurških kapica, predlažemo da svaki kupac isporuči detalje ispod, kako bi bili sigurni da nude najbolju cijenu prema traženim proizvodima.

● Veličina i težina: Ako kupci imaju potrebnu veličinu ili težinu, molimo Vas da obavijestite detalje, ako ne postoje zahtjevi, ponudit ćemo ih kao našu redovitu.

● Pakiranje: Obično, unutarnje pakiranje za jednokratnu kiruršku kapu s poli vrećicom ili transparentnom vrećicom, a zatim pakiramo poli vrećice u veliki valoviti slučaj. Ali neki puta, postoje neki kupci pitati za unutarnju kutiju kao unutarnje pakiranje, molimo Vas da nas odmah obavijestite, kao unutarnji okvir pakiranje troškova je puno veći od poli torbu.

● Tisak: Obično ćemo na vanjskom kućištu prikazati naziv proizvoda za jednokratnu upotrebu kirurških čepova, a zatim ispisati količinu, boje, veličinu i način pakiranja. Ako klijenti imaju posebne zahtjeve za ispis, primjerice, pokazujući logotip ili prilagođeni uzorak, molimo Vas da nam pokažete dok šaljete upit.

● Ostale potrebne stavke: ALLMAN PROTECTION isporučuje sve vrste proizvoda za jednokratnu upotrebu, obično preporučujemo kupcima da kupe na temelju punog kontejnera, kao što je 1x20'GP, ili 1x 40'GP, ili 1x 40'HQ. Jedinična cijena na bazi punog kontejnera mnogo je jeftinija od LCL tereta, jer smo mogli dobiti jeftinu cijenu od tvornica tkanina ako se količina temelji na punim kontejnerima. Ali, naravno, prihvaćamo LCL teret. Sve ostale zahtjeve, molimo Vas da obavijestite našu prodaju.

Hot Tags: jednokratni kirurški pročišćavajuće kape, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, jeftini, cjenik, niska cijena, besplatni uzorak

Upit

You Might Also Like