Jednokratni kirurški čepovi

Jednokratni kirurški čepovi

Jednokratni kirurški poklopci se nazivaju i kapicom za jednokratnu uporabu ili jednokratnom kirurškom kapom, koja je namijenjena liječnicima i medicinskim sestrama u sobama bolnica. Tkanina je 100% jednokratni polipropilenski netkani materijal
Čavrljaj sad

Detalji o proizvodu

1. Uvod

Jednokratni kirurški poklopci se nazivaju i kapicom za jednokratnu uporabu ili jednokratnom kirurškom kapom, koja je namijenjena liječnicima i medicinskim sestrama u sobama bolnica. Tkanina je 100% jednokratni polipropilenski netkani materijal, ili je SMS ne tkani materijal također prihvatljiv, ovisi o zahtjevima različitih kupaca. Jednokratne kirurške čahure dizajnirane su s ravnim vrhom i rubom poklopca za savršeno pokrivanje glave, šivanjem dugih veza oko ruba čepa i čvrsto vezanje na stražnjoj strani glave. Jednokratne kirurške čahure se uglavnom koriste u kirurškim sobama ili operacijskim dvoranama. Postoje dvije vrste kirurga za jednokratnu uporabu, ženske kirurške kape za jednokratnu upotrebu i kirurške kape za jednokratnu upotrebu za muškarce.


2.Specification

ime proizvoda

Jednokratni kirurški bonovi

Veličina

64 * 14cm

Težina

20 do 30 g / m2

Popularne boje

Svijetlo plava / svijetlo zelena

Ambalaža

100pcs po poli vrećicu, 10bags po slučaju

Dimenzija kutije

38x26x35cm


3.Procesi suradnje:

● Upit za slanje: Pošaljite upit na određenu adresu e-pošte s ispunjenim zahtjevima za svaki proizvod.

● Ponuda: U najkraćem roku razradit ćemo najkonkurentnije i najpovoljnije cijene prema različitim zahtjevima kupaca. Cjenik će sadržavati sve uvjete suradnje, kao što su trgovinski uvjeti, uvjeti cijena, vrijeme isporuke, brodski poslovi, itd.

● Postavljanje uzoraka: Razumno je postaviti uzorke prije službenog naručivanja.

● Uzorak Potvrda: Sve nove zahtjeve ili vijesti o primljenim uzorcima, molimo vas da nas obavijestite da nastavite.

● Prvi probni red: Što god da je veliki ili mali za prvi probni red, mogli bismo prihvatiti bez ikakvih problema, jer se veselimo dugoročnoj poslovnoj suradnji sa svakim klijentom.

● Informirajte kupce o napretku proizvodnje: Nakon narudžbe naručitelja, redovito ćemo obavještavati klijente o svakom napretku, kako bismo bili sigurni da mogu razumjeti cjelokupnu situaciju proizvodnje.

● Isporuka i dostava: Prije nego što roba završi, obavijestit ćemo kupce i unaprijed rezervirati pošiljku. Ako pod uvjetima FOB-a, kupci trebaju dostaviti informacije špeditera, ako pod CIF ili CFR uvjetima, mi ćemo urediti rezervaciju pošiljke izravno.

● Dokumenti za odobrenje: Svaka zemlja ima različite zahtjeve za dokumentima, klijenti moraju unaprijed obavijestiti.

Hot Tags: jednokratni kirurški bonnets, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, jeftini, cjenik, niska cijena, besplatni uzorak

Upit

You Might Also Like