Kape za jednokratnu radnu sobu

Kape za jednokratnu radnu sobu

Poznato je da se u operacijskim dvoranama koriste šeširi za jednokratnu uporabu. Zapravo, ne koristi se samo u operacijskim dvoranama, nego se koristi i na mnogim sličnim područjima kao što su: kazališne prostorije (obično to zovemo kazališne kape za jednokratnu upotrebu)
Čavrljaj sad

Detalji o proizvodu

1.Range of Application

Poznato je da se u operacijskim dvoranama koriste šeširi za jednokratnu uporabu. Zapravo, ne koristi se samo u operacijskim dvoranama, nego se koristi i na mnogim sličnim područjima kao što su: kazališne prostorije (obično se nazivaju kazališne kape za jednokratnu upotrebu), kirurške sobe (to zovemo kapica za kirurga za jednokratnu upotrebu), medicinske sestre (obično poziv to je jednokratna kapa za medicinsku sestru), liječnik koji je poseban kirurški pokrov za glavu za liječnika. Jednom riječju, različita polja nazivaju različite naslove, ali to je jedno od medicinskih čepova za jednokratnu upotrebu, koji se koriste samo za područje medicine.


2. Kako nositi kapice za jednokratnu radnu sobu

Kapa za operativne sale za jednokratnu uporabu posebno je dizajnirana za operacijske dvorane. Prije nego što liječnici ili medicinske sestre dođu u operacijske dvorane, svi moraju nositi kapice za jednokratnu upotrebu. Prvo, savijte dlake, ovaj korak je za žene. Drugo, iz vrećica izvadite odgovarajuću veličinu jednokratnih šešira za operacijske dvorane. Treće, otvorite kapu i stavite kravate na poleđinu. Četvrto, nosite glavu i čvrsto vežite, ne dopustite da vam dlake izađu. Nakon nošenja jednokratnih šešira u operacijskoj sali, liječnici ili medicinske sestre trebaju nositi jednokratne maske za lice, jednokratne kirurške haljine, rukavice za jednokratnu upotrebu, kirurške pokrivače za cipele za jednokratnu upotrebu itd. To je standardno nošenje u operacijskim dvoranama.


3.Kako napraviti kape za jednokratnu radnu sobu

● Prvi korak: rezanje tkanina prema kupljenim veličinama.

● Drugi korak: Kao što postoje tri komada tkanine treba šivati, prvo, radnici sa strojem zajedno šive rubu čepa i vrh šešira. Drugo, šivanje kravate na kapu. Treće, izrezivanje dodatne duljine kravate.

● Treći korak: Pakirajte svaki 100 komada jednokratnih šešira za operacijsku salu u svaku poli vrećicu, a zatim stavite pakiranu poli vrećicu u svaki vanjski slučaj.


4.Delivery & Dostava

● Isporuka: trajat će 1 mjesec do kraja 20'GP.

● Dostava: Prije nego što je roba gotova, trebamo podatke o špediterima kako bismo unaprijed rezervirali pošiljku, obično, predlažemo da punite kontejnere u našoj tvornici, imamo vrlo profesionalne radnike koji će teret utovarati savršeno.

Hot Tags: za jednokratnu upotrebu šeširi, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, jeftini, cjenik, niska cijena, besplatni uzorak

Upit

You Might Also Like