Kutije za jednokratnu upotrebu

Kutije za jednokratnu upotrebu su dobar zaštitnik slikara. Dok slikari rade, prašina i uljana boja moraju jako zagađivati farmere. Sada je vrlo potrebno koristiti kapice za jednokratnu upotrebu
Čavrljaj sad

Detalji o proizvodu

1. Zašto ga zovemo kapsulama za jednokratnu upotrebu?

Kutije za jednokratnu upotrebu su dobar zaštitnik slikara. Dok slikari rade, prašina i uljana boja moraju jako zagađivati farmere. Sada je vrlo potrebno koristiti jednokratne kape za slikanje, to je s teškom težinom koja može spriječiti apsolutno zagađenje prašinom i uljanim bojama. Osim toga, može se koristiti u kemijskim postrojenjima s istim zaštitnim funkcijama, pa smo je nazvali kapama za jednokratnu upotrebu, koje bi mogle zadovoljiti vaše potrebe u lošim uvjetima okoline.


2. Koliko boja za kapsule za jednokratnu upotrebu?

Zbog posebne okoline za korisnike, obično je potrebno nositi jednokratne kape za slikanje s mnogo boja kako bi razlikovali njihove različite položaje. Drago mi je obavijestiti kupca, mogli bismo proizvesti ove posebne boje, tamno plava, tamno zelena, narančasta, ljubičasta, crvena, crna itd.


3.Što bi drugi trebali slikari nositi zajedno s kapsulama za jednokratnu upotrebu?

Dok slikari rade, trebaju nositi jednokratnu masku za prašinu, jednokratnu masku za lice s ušnom petljom ili kravatu na, kombinezon za bijele boje za jednokratnu upotrebu, jednokratnu haljinu za slikanje, radnu odjeću za slikanje za jednokratnu upotrebu, radna odjeća za slikanje, mehanički kombinezon za jednokratnu upotrebu, rukavice za jednokratnu uporabu, jednobojne rukavice, plave cipele pokrivaju jednokratnu protukliznu kosu itd. Nošenje proizvoda ALLMAN PROTECTION može vrlo dobro spriječiti prašinu, vodu, uljanu boju, kemijske materijale.

Hot Tags: jednokratne kape za slikanje, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, jeftini, cjenik, niska cijena, besplatni uzorak

Upit

You Might Also Like