Jednokratni šeširi prehrambena industrija

Jednokratni šeširi prehrambena industrija

Jednokratni šeširi prehrambena industrija je vrsta jednokratnih kapica za snood, uglavnom se koristi u prehrambenoj industriji, radnici ga nose za najbolju zaštitu, tako da smo nazvali jednokratnu kapu prehrambene industrije.
Čavrljaj sad

Detalji o proizvodu

1.Description

Jednokratni šeširi prehrambena industrija je vrsta jednokratnih kapica za snood, uglavnom se koristi u prehrambenoj industriji, radnici ga nose za najbolju zaštitu, tako da smo nazvali jednokratnu kapu prehrambene industrije. Detaljan oblik je kao što slijedi: šeširi s vrha, šeširi sa okruglim vrhom, kape s donjom kapuljačom. Zapravo, evoluirala je iz jednokratnih kape, neki bi željeli nazvati vrhunsku kapu. Ali to je s većom težinom od jednokratnih kuglica.


2.Specification

Težina

Veličina

Pakiranje

Dimenzija slučaja

25gsm

60cm * 29cm

100pcs / torba,
10bags / slučaj

50 * 30 * 37cm


3.Qualifications

Jednokratni šeširi prehrambena industrija je vrlo popularna u prehrambenoj industriji, naravno, ALLMAN ZAŠTITA ima kvalifikacije da zadovolji standarde prehrambene industrije, na primjer, ISO9001, CE certifikati organizacija Europske unije, također mogu biti jednaki FDA standardima.


4.Ostala polja
Jednokratne kape za prehrambenu industriju mogu se također koristiti u elektroničkim postrojenjima, uglavnom za žene. Čak i za čistu sobu u bolnici.

Hot Tags: jednokratni šeširi prehrambena industrija, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, jeftini, cjenik, niska cijena, besplatni uzorak

Upit

You Might Also Like