Prozirne kapice za tuširanje za jednokratnu upotrebu

Prozirne kapice za tuširanje za jednokratnu upotrebu

Jasne jednokratne tuš kapice je prozirna kapa za tuširanje, je vodootporna kapa za tuširanje, je li kapica za tuširanje za kupanje i plastične su kapke za jednokratnu upotrebu, čak je neki nazivaju i bouffant tuš kapicom samo zato što je tip vrlo sličan kapu za jednokratnu upotrebu
Čavrljaj sad

Detalji o proizvodu

1.Name

Prozirne kapke za tuširanje za jednokratnu upotrebu je prozirna kapa za tuširanje, je vodootporna kapa za tuširanje, je kapa za tuširanje za kupanje i plastične su kapice za jednokratnu upotrebu, čak je neki nazivaju i bouffant tuš kapicom samo zato što je tip vrlo sličan kapici za jednokratnu upotrebu. Tako bi mogao imati različita imena, ali na kraju je ista stvar, samo ovisi o različitim poljima primjene. Zašto se zovu prozirne kape za jednokratnu upotrebu? Izrađen je od prozirnog PE folije niske gustoće, ako kapke za tuširanje za jednokratnu upotrebu nisu jasne, možda su izrađene od PVC materijala ili izrađene od reciklirane plastike, a ne 100% čistog polietilena.


2.Pakiranje detalja

● Uobičajeno pakiranje: Neki kupci žele uštedjeti troškove, radije spakiraju jednokratne tuš kape sa 100 komada u veliku plastičnu vrećicu, naljepnicu će moći imati ili izravno tiskati na unutarnju plastičnu vrećicu, a zatim staviti 10 plastičnih vrećica u u velikom slučaju, to može biti s vrlo normalnim ispisom na vanjskoj kutiji ili ispisom logotipa bez ikakvih problema.

● Odvojeno pakiranje: Uzimajući u obzir zahtjeve tržišta, kupci žele zatražiti pakiranje odvojenog od jednog komada kako bi pokazali najbolju kvalitetu. To je sigurno izvedivo. Detaljno pakiranje je 1 komad u maloj plastičnoj vrećici, 100 malih plastičnih vrećica u velikoj plastičnoj vrećici ili 100 malih plastičnih vrećica u unutarnjoj kutiji za prikazivanje, zatim 10 velikih plastičnih vrećica ili 10 unutarnjih kutija za izlaganje u veliku vanjsku futrolu.


3.Sample

Razumijemo da bi kupci željeli prvo provjeriti kvalitetu prije nego što postave službene narudžbe, tako da je nekoliko komada uzoraka prihvatljivo kod nas.

Sve uzorke treba poslati DHL ili TNT ili FEDEX international expressom. Možete ga dobiti vrlo brzo nakon što nam pošaljete zahtjeve za uzorkom.


4.Delivering

● Vrijeme izrade: Budući da se prozirne tuš kapice za jednokratnu upotrebu izrađuju strojno, vrijeme je vrlo brzog izrade, bez obzira na veličine koje možete kupiti od nas, velike tuš-kapice za jednokratnu upotrebu ili male tuš kapice, svi bismo mogli zadovoljiti vaše različite zahtjeve. Stroj bi mogao proizvesti 100.000 do 200.000 komada dnevno.

● Izvoz slanjem: Ako kupite količinu kao naš MOQ od 100 000 kom. Ili više, toplo preporučujemo izvoz tereta isporukom, premda je potrebno više vremena za primanje tereta, bez obzira na to, to bi vam moglo uštedjeti mnogo troškova.

● Izvoz zračnim putem: Ako kupite ne preveliku količinu ili vam trebaju žurne kapice za tuširanje za jednokratnu upotrebu, izvoz po zraku je najbolji izbor za vas. Za provjeru ćemo provjeriti i najbolji zračni prijevoz.

Hot Tags: jasne jednokratne tuš kapice, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, jeftini, cjenik, niska cijena, besplatni uzorak

Upit

You Might Also Like