Mop kapice za jednokratnu upotrebu

Mop kapice za jednokratnu upotrebu

Mop kapice za jednokratnu upotrebu nazivaju se kapuljačama, U procesu industrijske proizvodnje i rada čiste prostorije ljudsko tijelo je najveći izvor prašine u čistoj sobi, glava je perut. Kapice za jednokratnu upotrebu sterilizirane su etilen oksidom.
Čavrljaj sad

Detalji o proizvodu


Mop kapice za jednokratnu upotrebu

 

Opis proizvoda

Mops kapice za jednokratnu upotrebu nazivaju se kapuljačama, U procesu industrijske proizvodnje i rada čiste prostorije, ljudsko tijelo je najveći izvor prašine u čistoj sobi, glava je perut. Kapice za jednokratnu upotrebu sterilizirane su etilen oksidom. Proizvod je sterilan i ne otrovne. Mop kapice za jednokratnu upotrebu mogu učinkovito spriječiti križanu infekciju.

Izbor materijala

★ Glavni materijal: 100% polipropilen

★ Područje primjene:

Prehrambena industrija, medicinski sektor ili zaštita zdravlja u kućanstvu, industrija opće elektronike, proizvodnja LCD-a, proizvodnja farmaceutskih proizvoda, industrija poluvodiča, industrija proizvodnje magnetskih glava, proizvodnja čipova i ostala proizvodna polja za koja je potrebna ESD i razina pročišćenja.

★ Funkcija proizvoda:

Mop kapice za jednokratnu upotrebu imaju bolji učinak protiv prašine, što može spriječiti izbacivanje čestica prašine s glave, a također može spriječiti da vanjska prašina uđe u sloj emisije.

Standard proizvoda

”16” 18 ”21” 24 ”kao vaš zahtjev

◆ jednostruka i dvostruka elastika

◆ plava, crvena, bijela, žuta i sl.

Body Tijelo poklopca za mop je lagano, elastična traka brtve može učiniti da nosilac bude udoban, kompaktan i ne pada, mekan i prikladan za razne tipove glave.

◆ Pakiranje: 100pcs / torba, 1000pcs / CTN

◆ Dimenzije kartona: 32 * 24 * 26cm

Kontaktirajte nas

Web stranica: www.allman-protection.com

Kontakt osoba: Alice

E-adresa: alice@allmanprotection.com

Mobitel: +86 13817585870


Hot Tags: mop kape za jednokratnu upotrebu, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, jeftini, cjenik, niska cijena, besplatni uzorak

Upit

You Might Also Like