Kapica za jednokratnu upotrebu

Kapica za jednokratnu upotrebu

ALLMAN ZAŠTITA opskrbljuje jednokratnu kapu za mop, koja se naziva i kapom za jednokratnu upotrebu. To je plisirani tip koji se u potpunosti izrađuje automatskim strojem, s 100.000 komada dnevno. Tako da je s jeftinijim troškovima od ostalih jednokratnih kapa
Čavrljaj sad

Detalji o proizvodu

1.ALLMAN ZAŠTITA opskrbljuje jednokratnu mop kapu, koja se naziva i jednokratna kapa za mob. To je plisirani tip koji se u potpunosti izrađuje automatskim strojem, s 100.000 komada dnevno. Tako da je s jeftinijim troškovima od ostalih jednokratnih kapa. Postala je najpopularnija jednokratna kapa iz naše tvornice.


2. ALLMAN PROTECTION može prilagoditi veličinu za jednokratnu kapu. Budući da se radi o potpuno strojno napravljenom proizvodu, bez obzira na veličinu koju tražite, mogli bismo zadovoljiti vaše različite zahtjeve. Za vašu informaciju, uobičajene veličine i dalje su 18 ", 21", 24 ".


3.ALLMAN ZAŠTITA nudi vrlo konkurentne cijene na jednokratnu kapu mop, ljudi uvijek kupiti punu posude na jednokratnu kapu mop, više količine imate, bolju cijenu dobivate. Naravno, mala količina za testiranje uzoraka je također prihvatljiva za nas. Radujemo se dugoročnom poslovnom odnosu.


4.ALLMAN PROTECTIONS također opskrbljuje druge proizvode za jednokratnu upotrebu neupotrijebljenim proizvodima zajedno s jednokratnom zaštitnom kapom. Poput jednokratne maske za lice, jednokratnih haljina, jednokratnih zaštitnih rukava, jednokratnih pokrivača za cipele, itd., Može biti dobar zaštitnik gdje god se nalazili.

Hot Tags: za jednokratnu upotrebu Mop Cap, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, jeftini, cjenik, niska cijena, besplatni uzorak

Upit

You Might Also Like