Kapice za jednokratnu kosu

Kapice za jednokratnu kosu

Jednokratne kose mrežne kape se nazivaju jednokratne kape ili slobodne kape, ali se razlikuju od jednokratnih mreža za kosu, kape za jednokratnu upotrebu kose su jednokratne kape bez malih ili velikih mreža.
Čavrljaj sad

Detalji o proizvodu

1.Description

Jednokratne kose mrežne kape se nazivaju jednokratne kape ili slobodne kape, ali se razlikuju od jednokratnih mreža za kosu, kape za jednokratnu upotrebu kose su jednokratne kape bez malih ili velikih mreža. Kapice za jednokratnu upotrebu kose izrađuju se od 100% PP netkanog materijala, koji se uglavnom koristi za radnike u prehrambenoj industriji.


2.Colors

Kapice za jednokratnu upotrebu kose imaju mnogo boja za sve potrebe, osim uobičajenih boja: bijele boje, svijetlo plave boje, crvene boje, žute boje, zelene boje, možemo imati crnu mrežu za kosu, mrežu ljubičaste kose, mrežu ružičaste kose, mrežu narančaste kose , itd ,. Naravno, sve ove posebne boje za kosu imaju minimalno naručene količine. Prije naručivanja molimo vas da specifično obavijestite o količinama i bojama.


3. Prikazivanje unutarnjeg pakiranja kutije

Iako vakuumsko pakiranje za jednokratnu kosu neto kape može uštedjeti dovoljno prostora u jednom slučaju, a također i uštedjeti troškove za kupca, međutim, neki kupci bi željeli paket 100pcs za jednokratnu upotrebu kose net kape u unutarnju kutiju, obično, veletrgovci će staviti kutije za prikaz na policama za prikazivanje u trgovinama za kupce koji kupuju povoljno. Naravno, možete ispisati neke informacije na unutarnjim kutijama zaslona kako biste savršeno reklamirali logotip svoje tvrtke.


4.Gdje kupiti jednokratne kose mrežne kape?

ALLMAN ZAŠTITA je profesionalni vodeći proizvođač jednokratnih ne tkanih proizvoda, s bogatim iskustvima za još deset godina, ALLMAN ZAŠTITA uvijek teži visokoj kvaliteti, klasičnoj usluzi, jeftinoj cijeni, kako bi zadovoljio sve vrste zahtjeva ljudi iz različitih zemalja. To će biti vrlo dobar izbor da možete odabrati ALLMANPROTECTION za kupnju najpopularnijeg proizvoda: jednokratne mrežne kape za kosu.

Hot Tags: za jednokratnu upotrebu kose neto kape, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, jeftini, cjenik, niska cijena, besplatni uzorak

Upit

You Might Also Like