Surgical Hood Cap

Surgical Hood Cap

ALLMAN PROTECTION isporučuje proizvode koji nisu jednokratni, osim proizvoda od polietilena za jednokratnu upotrebu, a svi su proizvodi izrađeni od polipropilenskog materijala, kao i kirurška kapica kapuljače.
Čavrljaj sad

Detalji o proizvodu

1.Material

ALLMAN PROTECTION isporučuje proizvode koji nisu jednokratni, osim proizvoda od polietilena za jednokratnu upotrebu, a svi su proizvodi izrađeni od polipropilenskog materijala, kao i kirurška kapica kapuljače. Polipropilen je vrsta kemijskog sastava koji se ekstrahira iz nafte. S visokim izdržljivim, mekanim, prozračnim i jeftinim troškovima, takve dobre prednosti, koje su glavna i najbolja sirovina za jednokratne netkane proizvode.


2.Specifications

ime proizvoda

Surgical Hood Cap

Atribut

Jednokratni poklopac / kapuljača za jednokratnu upotrebu

Sa ili bez elastične

Bez elastičnog lateksa

Primjena gomile

Odrasli i djeca

Veličina

univerzalan

Dizajnirani tip

Šavovi s elastičnim šivanjem, štite glavu, lice, vrat.

sterilan

Ne


3.Najbolji izbor na kirurškom kapu

U usporedbi s drugim kapama za jednokratnu upotrebu, kirurška kapica kapuljače može u potpunosti zaštititi glavu, lice, nos, vrat, što je vrlo jednostavno, jednostavno, ali bolja zaštita. Naravno, ako kupci imaju više prijedloga za poboljšanje kirurške kapice kapuljače, slobodno nam recite našu prodaju, željeli bismo se razvijati s kupcima korak po korak.


4.Upitna pitanja

● Paket: Obično se svaki proizvod isporučuje od tvrtke ALLMAN PROTECTION s originalnim univerzalnim pakiranjem. Međutim, također bismo mogli prihvatiti marke kupaca ili uzorke na slučajevima pakiranja.

● Vrijeme isporuke: Bez obzira na 1x20'GP, ili 1x40'GP, ili 1x40'HQ, oni bi mogli biti završeni u roku od 30 dana nakon potvrde narudžbe između dvije strane.

● Isporuke luka: Wuhan luka / Šangaj luka / Guangzhou luka, ili bilo koje luke u Kini

● Besplatni uzorak: dostupno

● Prilagođeni zahtjevi: Slike ili drugi potrebni detalji trebaju biti poslani na prodaju ALLMAN-a, jer imamo savršenu uslugu prije prodaje i uslugu nakon prodaje.

● Ostali proizvodi koji se koriste zajedno: jednokratni zaštitni kombinezoni, jednokratna kirurška haljina, jakne za zubni laboratorij za jednokratnu upotrebu, zaštitni rukavi za jednokratnu upotrebu, jednokratni pokrivači za cipele, itd.

Hot Tags: kirurška kapica kapuljača, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, jeftini, cjenik, niska cijena, besplatni uzorak

Upit

You Might Also Like