Jednokratni kirurški poklopac

Jednokratni kirurški poklopac

Jednokratna kirurška kapuljača posebno se proizvodi za pacijente i medicinsko osoblje. Može štititi ne samo glave, uši, vratove, nego i čela i lica u potpunosti.
Čavrljaj sad

Detalji o proizvodu

1.Shape

Jednokratna kirurška kapuljača posebno se proizvodi za pacijente i medicinsko osoblje. Može štititi ne samo glave, uši, vratove, nego i čela i lica u potpunosti. Jer, to nije samo vrsta kapuljače, već i kombinirana maska za jednokratnu upotrebu. Moglo bi udobno omotati glave i lica. Kirurški poklopac za jednokratnu upotrebu je teške težine, ali s vrlo mekanim i prozračnim materijalom, jer je također izrađen od 100% polipropilenske tkanine za jednokratnu upotrebu.


2.Color, Veličina i Pakiranje

Opis robe

Boja robe

Veličina robe

Ambalaža

Jednokratni kirurški poklopac

Plava, zelena, bijela

36cm * 39cm

100pcs / bag, 10bags / case


3.Advantages

Jednokratni kirurški poklopac je kombinacija jednokratnih kirurških kapica, jednokratnih pokrivača za bradu i jednokratne maske za uho. S tri prednosti, štiti glavu i dugu kosu, štiti vrat i štiti lice, kirurška kapuljača za jednokratnu upotrebu je odličan proizvod za kupca, ne samo da ga koriste žene, već i muškarci, osobito za pacijenata, liječnika i medicinskih sestara u operacijskoj sali. Također ga možete nazvati kirurškim pokrivačem za glavu za jednokratnu upotrebu ili kirurškom kapuljačom sa štitnikom za lice, ili kirurškom kapuljačom za brade itd. Međutim, prava je funkcija više nego što ste očekivali.


Hot Tags: jednokratni kirurški napa, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, jeftini, cjenik, niska cijena, besplatni uzorak

Upit

You Might Also Like