Polipropilenske kapice

Polipropilenske kapice

Polipropilenske kape izrađene su od jednokratne 100% polipropilenske tkanine koja je vrlo izdržljiva, lagana, prozračna. Može štititi od prašine, vode i sl. Polipropilenske kape su proizvedene ručno
Čavrljaj sad

Detalji o proizvodu

1.Što je kapa od polipropilena?

Polipropilenske kape izrađene su od jednokratne 100% polipropilenske tkanine koja je vrlo izdržljiva, lagana, prozračna. Može se zaštititi od prašine, vode i sl. Polipropilenske kape se izrađuju ručno, s elastičnom trakom bez lateksa oko ruba poklopca, koji može držati kapu stabilnom na glavi.


2. Gdje se koriste kapice od polipropilena?

Kao što je udoban jednokratnu kose poklopac kapu, to bi mogao biti naširoko koristi u svim vrstama različitih industrija kako bi se zadovoljile različite vrste kupaca zahtjevima, kao što su medicinska industrija, kemijska industrija, prehrambena industrija, prerađivačka industrija, itd.


3.Što su dobiveni certifikati za polipropilenske kapice?

Kako bi se zadovoljile svjetske zahtjeve tržišta na netkane proizvode za jednokratnu upotrebu, ALLMAN tvrtka uvijek opskrbu visoke kvalitete polipropilena bouffant kape, koji su dobili certifikate ISO9001, CE odobren od strane poznate europske organizacije, također mogu zadovoljiti FDA standard.


4. Koje su veličine, težine, boje, pakiranje polipropilenske kape dostupne za?

● Redovito, najpopularnija veličina je 21 inča, ali možemo proizvesti i 18 do 24 inča kako bi zadovoljili zahtjeve različitih kupaca.

● Najpopularnija težina je 10gsm ili 12gsm, ali možemo proizvesti 10gms do 30gsm.

● Možemo proizvesti različite boje, bijelu, plavu, zelenu, žutu, ružičastu, crvenu, itd. Čak i crnu boju.

● Uobičajena metoda pakiranja je 100pcs po poli vrećici, i 10bags po slučaju.

Hot Tags: polipropilen buffant kape, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, jeftini, cjenik, niska cijena, besplatni uzorak

Upit

You Might Also Like