Kape za jednokratno čišćenje

Kape za jednokratno čišćenje

To je vrsta jednokratne kapice izrađene od netkanog materijala, a s istom vrstom buffant kapice za jednokratnu upotrebu.
Čavrljaj sad

Detalji o proizvodu

Kape za jednokratno čišćenje

 

1. Naziv šešira za jednokratnu upotrebu

Prije svega, od modela proizvoda on pripada kapici za jednokratnu upotrebu. Što se tiče njegove upotrebe, pripada kapici za jednokratnu upotrebu, jer se može koristiti u različitim područjima. Konačno, to je vrsta jednokratnih poklopca izrađenih od netkanog materijala i s istim tipom kapica za jednokratnu upotrebu.

 

2. Dostupne boje za jednokratne kape za ribanje

Obično možemo proizvesti različite boje kao zahtjeve kupaca za jednokratne kape za ribanje, kao što su bijela, plava, zelena, žuta itd.,. Pored ovih redovitih boja, različiti su obrasci također prihvatljivi, poput riječi logotipi ili logotipi uzoraka. Samo su nam potrebne originalne datoteke koje će nam pomoći da nastavimo s tiskanjem.

 

3. Prednosti kaputa za jednokratnu upotrebu

Jednokratni piling šeširi mogli bi se koristiti u bolnicama i drugoj medicinskoj industriji, ali također se mogu koristiti u restoranima za hranu ili tvornicama za preradu hrane. Nema ograničenja na korištena područja, jer je vrlo lagan i mekan, što se može široko koristiti.

 

4. Kontaktirajte nas

Web stranica: www.allman-protection.com

Kontakt osoba: Candice

E-adresa: candice@allmanprotection.com

Mobitel: +86 13817585870


Hot Tags: jednokratni kapci za ribanje, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, jeftini, cjenik, niska cijena, besplatni uzorak

Upit

You Might Also Like