Kuglice za jednokratnu upotrebu Bouffant

Kuglice za jednokratnu upotrebu Bouffant

Jednokratne kirurške kape širokog razmjera koriste se u medicinskoj industriji, kao što su operacijske dvorane, čiste sobe, klinike, kozmetički saloni, itd. S laganom i elastičnom kapom, koja dobro štiti.
Čavrljaj sad

Detalji o proizvodu

1.Descriptions:

Jednokratne kirurške kape širokog razmjera koriste se u medicinskoj industriji, kao što su operacijske dvorane, čiste sobe, klinike, kozmetički saloni, itd. S laganom i elastičnom kapom, koja dobro štiti. Bouffant kape se također naziva buffant piling kapu, kirurgija kosa mreža, snood kapu, itd. To je za jednokratnu upotrebu netkanih proizvoda, koji ima različite veličine, težine i boje za kupce opcije.


2.Materijali i prednosti:

Kuglice za jednokratnu upotrebu su izrađene od laganih polipropilenskih materijala koji nisu tkani, što je kvaliteta materijala za zaštitu okoliša. Može lagano spriječiti vodu i prašinu.

Zahvaljujući prednostima laganih i razgradivih materijala, kuglice mogu biti izvrsne u bolnici, čak iu svakodnevnom životu ljudi.


3.Specifications:

Naziv proizvoda: Kuglice za jednokratnu upotrebu Bouffant

Materijal: polipropilen

Težina: 10-30gsm

Stil: Okrugli tip

Veličina: 18 "- 24"

Boja: bijela / svijetlo plava / svijetlo zelena / žuta / roza / crvena itd.

Pakiranje: 100pcs / poly vrećica, 10bags / slučaj

Hot Tags: jednokratne kuglice za kirurške zahvate, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, jeftini, cjenik, niska cijena, besplatni uzorak

Upit

You Might Also Like