Kuglice za jednokratnu upotrebu Bouffant Scrub

Kuglice za jednokratnu upotrebu Bouffant Scrub

Šeširi za jednokratnu upotrebu su posebno dizajnirani za žene, s udobnim i mekim elastičnim šavovima oko glave, kako bi se njihove dlake dobro zaštitile od prašine i bakterija dok rade u bolnici.
Čavrljaj sad

Detalji o proizvodu

● Uvod

Šeširi za jednokratnu upotrebu su posebno dizajnirani za žene, s udobnim i mekim elastičnim šavovima oko glave, kako bi se njihove dlačice dobro zaštitile od prašine i bakterija dok rade u bolnici, klinici, čistoj sobi itd., Gotovo u medicinskoj industriji. , prehrambena industrija, prerađivačka industrija, itd. Upotrijebite jednokratne kape za pranje kose zajedno s ALLMAN PROTECTION isporučenom jednokratnom maskom za lice, rukavice za jednokratnu uporabu, jednokratne haljine, jednokratne navlake za cipele koje će biti bolje zaštićene.


Parametar

VELIČINA

BOJA

TEŽINA

18” (46cm)

Bijela / plava / crvena / žuto / zeleno / PINK / CRNA

10gsm / 12gsm / 14gsm / 16gsm /
18gsm / 20gsm

20” (51cm)

21” (53cm)

24” (61cm)


Pakiranje i ispis

Pakiranje: 100pcs su pakirani u poli vrećicu, 10 poli vrećice su upakirane u slučaju.
Pakiranje B: 100 komada pakirano je u malu PVC kutiju, 10 PVC kutija je upakirano u kutiju
Ispis A: Na svakoj unutarnjoj vrećici može biti naljepnica s opisom robe, veličinom, bojom i količinom utipkanom na naljepnici. Na vanjskom slučaju, također s opisom robe, veličinom, bojom, tipiziranom količinom. Ovo je najobičniji ispis.
Ispis B: Može biti s prilagođenim informacijama o unutarnjoj vrećici, PVC kutiji i kućištu.


Kvalifikacije

ALLMAN ZAŠTITA je opskrbljuje ne tkane tkanine od jednokratne proizvode, što je u skladu s ISO9001 standardima, u skladu s EU CE certifikat standardima i US FDA certifikat standardima.

Hot Tags: jednokratne kuglice za pranje kose, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, jeftini, cjenik, niska cijena, besplatni uzorak

Upit

You Might Also Like