Kuglice za jednokratnu upotrebu Bouffant Scrub

Kuglice za jednokratnu upotrebu Bouffant Scrub

Jednokratne kuglice za šišanje nazivaju se jednokratni poklopac za kosu, jednokratna pokrivala za glavu, jednokratna kapa za sestre, medicinske kape za jednokratnu upotrebu, koje su najpopularnije jednokratne kape koje kupuju kupci širom svijeta.
Čavrljaj sad

Detalji o proizvodu

1.Description

Jednokratne kuglice za šišanje nazivaju se jednokratni poklopac za kosu, jednokratna pokrivala za glavu, jednokratna kapa za sestre, medicinske kape za jednokratnu upotrebu, koje su najpopularnije jednokratne kape koje kupuju kupci širom svijeta. To je okrugli tip, mekano elastično šivano, i lagana tkanina. Dok radite u bolnicama, klinikama, pogonima za proizvodnju hrane i tako dalje, svi ga trebate zaštititi, jer je jeftino i lako zaštitno.


2.Specification

Kako bi se zadovoljile potrebe različitih kupaca, imamo različite vrste specifikacija za opcije.

● Veličina 18 ”popularno je za azijske zemlje, veličina 21“ popularna je za europske, oceanske i američke zemlje, veličina 24 ”popularna je za američke zemlje.

● Bijela boja i plava boja su najpopularnije boje, naravno, imamo i druge boje, poput zelene, žute, crvene, čak i crne.

● 10gsm je najviše kupio tržištima, budući da je ne tkani za jednokratnu upotrebu proizvoda, kupci uvijek slijediti jeftine cijene i visoke kvalitete. To je najbolji izbor za sve veletrgovce.


3.Usklađeni standardi

Iako je za jednokratnu buffant pročišćavati kape je lagan i jednokratnu proizvode, međutim, to bi mogao zadovoljiti međunarodnim standardima. Primjerice, sustav kvalitete ISO9001, CE certifikati Europske unije, standardi kao što je to tražila američka Agencija za hranu i lijekove. ALLMAN ZAŠTITA uvijek isporučuje konzistentne proizvode vrhunske kvalitete, jeftine i razumne cijene, promišljene usluge.


4.Other proizvode za jednokratnu upotrebu koristiti zajedno s jednokratnim buffant pročišćavati kape.

Jednokratni šampon za šišanje nije jedini proizvod koji bismo mogli nabaviti. Proizvodimo mnoge vrste proizvoda za jednokratnu upotrebu, a to su jednokratne kirurške kape, jednokratna maska za lice s ušnom hvataljkom ili kravata, jednokratne navlake za cipele (izrađene od polipropilena i polietilena), jednokratne navlake za rukavce (od polipropilena i polietilena), jednokratne zaštitni kombinezoni i drugi zaštitni proizvodi koji nisu tkani.

Hot Tags: za jednokratnu upotrebu šišanje kuglice, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, jeftini, cjenik, niska cijena, besplatni uzorak

Upit

You Might Also Like