Puhasti kaputi za jednokratnu upotrebu

Puhasti kaputi za jednokratnu upotrebu

Buffant kape za čišćenje za jednokratnu upotrebu izrađene su od 100% polipropilena, a gram težine je 10gsm-16gsm. Jednokratne buffant kape za piling imaju elastične trake oko rubova, elastična traka je u potpunosti obložena poliesterskim nitima za dodatnu udobnost.
Čavrljaj sad

Detalji o proizvodu


Puhasti kaputi za jednokratnu upotrebu


Kratki uvod o proizvodu

Buffant kape za čišćenje za jednokratnu upotrebu izrađene su od 100% polipropilena, a gram težine je 10gsm-16gsm. Jednokratne buffant kape za piling imaju elastične trake oko rubova, elastična traka je u potpunosti obložena poliesterskim nitima za dodatnu udobnost. Netkani poklopac s dodatkom upakiran je u zapečaćenu polietilensku vrećicu i zasebnu unutarnju kutiju.

 

Što vas privlači u vezi s proizvodom?

Kada na glavi nosite bujne šešire za piling, osjećate laganu i hladnu tkaninu koja prozračuje. Elastična obrubljena za udobno uleganje. Buffant šeširi za ribanje mogu pružiti zaštitu od prskanja tekućine.

 

Buffant šeširi kvalitetne kape

Visokokvalitetna netkana tkanina, izrađujemo ekološke šešire, kao norme za ostale jednokratne kape.

Kvalifikacijski certifikat sa CE & ISO9001

 

Relativna roba

Ako su zahtjevi radnog okruženja visoki, možete kupiti i druge netkane proizvode. Kao što je jednokratna pp maska za lice, netkani poklopac za bradu, polipropilenski kombinezon, pp prekrivač cipela i sl. Možete me kontaktirati bilo kad.

 

Kontaktirajte nas

Web stranica: www.allman-protection.com

Kontakt osoba: Alice

E-adresa: alice@allmanprotection.com

Mobitel: +86 13817585870


Hot Tags: jednokratne kape za ribanje, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, jeftine, cjenik, niska cijena, besplatni uzorak

Upit

You Might Also Like