Maska za bradu za jednokratnu upotrebu

Maska za bradu za jednokratnu upotrebu

Maska za bradu za jednokratnu upotrebu obično se naziva pokrivač za bradu za jednokratnu upotrebu, a izrađen je od 100% polipropilenskog materijala, koji je poseban i najbolji zaštitnik za bradu korisnika. Vrsta jednokratnih pokrivača za bradu šiva se s jednostrukom ili dvostrukom elastičnom petljom oko glave
Čavrljaj sad

Detalji o proizvodu

1.Description

Maska za bradu za jednokratnu upotrebu obično se naziva pokrivač za bradu za jednokratnu upotrebu, a izrađen je od 100% polipropilenskog materijala, koji je poseban i najbolji zaštitnik za bradu korisnika. Vrsta jednokratnih pokrivača za bradu šiva se s jednostrukom ili dvostrukom elastičnom petljom oko glave, a zatim pravilno prekriva usta i brade, konačno može udobno i tijesno smjestiti velike brade. Nošenje maske za bradu za jednokratnu upotrebu može spriječiti padanje brade dok radnici rade u mjestima bez prašine ili u čistim sobama.


2. Prijava

● Radionica bez prašine

● Očistite sobu u bolnici

● Laboratorij

● Visokoprecizni instrumenti

● Elektronska proizvodnja

● Prehrambena industrija

● restorani


3.Specification

ime proizvoda

Maska za bradu za jednokratnu upotrebu

Tip

Jednostruke ili dvostruke elastične petlje za glavu

Veličina

18 ”, 21”, 24 ”

Težina

10gsm do 20gsm

Dostupne boje

Bijela, plava, zelena, roza, žuta, crvena, crna itd.

Pakiranje

100pcs po vrećici, 10bags po slučaju

MOQ

100,000pcs

Opterećenje u količini od 20'GP / 40'GP / 40'HQ

20'GP: 2300.000 kom
40'GP: 4800,000 kom
40'HQ: 5600.000 kom


4.Suggested Proizvodi koristiti zajedno s jednokratnu masku bradu

ALLMAN ZAŠTITA sugerira jednokratne netkane proizvode koji se koriste zajedno s jednokratnom maskom za bradu, kako bi se korisnici što bolje zaštitili.

● Pokrivala za glavu: predlažemo jednokratnu zaštitnu kapu ili jednokratnu kapicu ili jednokratne mrežaste kapice, ili jednokratne mreže za kosu, ili kapu za jednokratnu upotrebu, itd.

● Pokrivala za tijelo: predlažemo polipropilenski kombinezon za jednokratnu upotrebu, ili radni kombinezon za jednokratnu upotrebu, ili izolacijske ogrtače za jednokratnu upotrebu, ili laboratorijske kapute za jednokratnu upotrebu.

● Navlake za rukav i cipele: predlažemo jednokratne štitnike za rukavce i jednokratne navlake za cipele.

Hot Tags: jednokratnu masku za bradu, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, jeftini, cjenik, niska cijena, besplatni uzorak

Upit

You Might Also Like