Navlake za bradu za jednokratnu upotrebu s petljom za glavu

Navlake za bradu za jednokratnu upotrebu s petljom za glavu

Glavni karakter mehaničkog pokrivača za bradu je sljedeći. Poklopac brade uključuje traku za uho, netkani poklopac napravljen od jednog kvadratnog komada netkanog platna. Otvor poklopca od netkanog platna opremljen je vijugavim rubom. Rubna traka je zavarena unutar ruba svitak.
Čavrljaj sad

Detalji o proizvodu


Navlake za bradu za jednokratnu upotrebu s petljom za glavu


Elementi za implementaciju tehnologije brade

Glavni karakter mehaničkog pokrivača za bradu je sljedeći. Poklopac brade uključuje traku za uho, netkani poklopac napravljen od jednog kvadratnog komada netkanog platna. Otvor poklopca od netkanog platna opremljen je vijugavim rubom. Rubna traka je zavarena unutar ruba rola.Dva kraja otvora za bradu imaju zonu za zavarivanje. Na zavarenom području nalazi se ušna traka.


Razvrstavanje netkanih tkanina

1. Netkano platno s toplinskom vezom: Spojite oblik vlakana ili vruću talinu vrste praška u aglonatnom materijalu za učvršćivanje vlakana, mreža vlakna vraća toplinsku talinu kako bi se hladno učvrstilo.

2. Tkanina od netkanog spleta: visokotlačni mikrotjerak vode do sloja ili višeslojne mreže vlakana, tako da se vlakna međusobno zapleteju, tako da vlaknasta mreža ojača i ima određenu čvrstoću.

3. Vlažne netkane tkanine: vlaknaste sirovine u vodenom mediju se otpuštaju da formiraju jedno vlakno, a različite vlaknaste sirovine se istovremeno miješaju kako bi se napravila suspenzija vlaknastih suspenzija, koja se transportira do mehanizma za oblikovanje mrežica, a zatim se vlakno formira u mrežu i ojačava u krpu pod vlažnim stanjem.


detalji o proizvodu

Naziv proizvoda: Navlake za bradu za jednokratnu upotrebu s petljom za glavu

Materijal proizvoda: netkano platno od 10-20G pp, između ostalog možete odabrati i različite grame

Zasluge proizvoda: Mekano i ugodno, propusnost zraka, prirodna zaštita okoliša, bez zagađenja

Boja proizvoda: bijela, plava


Hot Tags: jednokratne brade navlake s petljom za glavu, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, jeftine, cjenik, niska cijena, besplatni uzorak

Upit

You Might Also Like