Naša povijest

Nantong Allman Industry Co, Ltd je profesionalni dobavljač na netkane proizvode za jednokratnu upotrebu za više od 15 godina s bogatim iskustvom. Nakon godina napora, uz vrhunsku kvalitetu proizvoda, kao i izvrsnu uslugu i jeftine cijene, sada, postali smo vodeći dobavljač, koji može pružiti sve vrste ne tkani proizvodi za jednokratnu upotrebu u Kini.

Nastojimo pružiti kupcima širok raspon kvalitetnih relativnih proizvoda, koji pokrivaju kirurške kape, kirurške maske za lice, kombinezone za jednokratnu upotrebu, zaštitne rukavice, pokrivače za jednokratnu upotrebu i druge proizvode koji nisu izrađeni, a koji su izvezeni u mnoge zemlje u velikim količinama. svijet.


Naša tvornica

Nantong Allman Industry Co, doo nalazi se u gradu Nantong, koji je surađivao tvornica nalazi u pokrajini Hubei. Uz obrazovan i iskusan osoblje tvrtke, mi sami cijena na nudi pouzdan i učinkovit servis po vrlo konkurentnim cijenama, kao i dobre kvalitete i nakon prodaje podršku. “Zadržavanje vrhunske kvalitete i prve usluge klijentima” je naše poslovno načelo. Cijenimo svakog kupca i činimo sve što je u našoj moći kako bismo osigurali maksimalno zadovoljstvo bez obzira na veličinu narudžbe. Željeli bismo odrasti s našim klijentima diljem svijeta ruku pod ruku međusobnom korisnom suradnjom.


Naš proizvod

Allman Industrijski proizvodi uključuju sljedeće:

1.Ne tkane kuglice, kape, mrežice, kirurške kape, radne kape itd.,

2.Nitkane maske za lice s ušnom petljom, maske za lice s kravatom, maske za prašinu, pokrivači za bradu itd.,

3. Jednokratni PP kombinezon, SMS kombinezon, mikroporozni kombinezon, presvučeni kombinezon, itd.,

4.Non tkani rukav pokriva, PE rukav pokriva, PE rukavice, vinil rukavice, PVC pletene rukavice., Itd.,

5.Non tkane kirurške haljine, izolacijski ogrtač, bolesnička haljina, CPE haljina, jednokratni prugasti kostim, itd.,

6.Ne tkani laboratorijski kaput, kaput za posjetitelje, SMS laboratorijski kaput, PE poklopac, PE kabanica, PE pregača, itd.,

7.Non tkanine pokriva cipela, ne-skliznuti cipela pokriva, PE cipela pokriva, mikroporozni pokrivači, PP papuče, PP pokrivači, itd.,

8.Non tkani krevet, PP pokrivač, PP jastučnica, PP vreće, itd.

Mi isporučujemo iznad ne tkane proizvode za jednokratnu upotrebu u cijelom svijetu. Uz vrhunsku kvalitetu i savršenu uslugu, naša ALLMAN industrija dobila je visoko priznanje i vrlo dobru reputaciju.


Aplikacija proizvoda

Naši isporučeni proizvodi koji nisu za jednokratnu uporabu široko se koriste u sljedećim industrijama, kao što su

--- Bolnica, farmaceutska, klinika, laboratorij ...

--- Prerada hrane ...

--- Vrtlarstvo, kućanstvo ...

--- Elektronska industrija, rudarstvo, graditeljstvo ...

--- Kemijska industrija, bojanje ...


Naš certifikat

Kvaliteta je život naše tvrtke, svi naši ALLMAN proizvodi strogo zadovoljavaju međunarodne najviše standarde kvalitete kao što je navedeno u ISO9001, CE, FDA smjernice i naš strogi sustav kontrole kvalitete.


Tržište proizvodnje

Naša tvrtka tvrtke ALLMAN uglavnom se fokusira na izvoz. Preko 95% ALLMAN-ovih prodajnih rezultata dolazi iz inozemne prodaje. Naše glavno tržište prodaje:

Sjeverna Amerika 30,00%

Južna Amerika 20,00%

Oceanija 20,00%

Europa 10,00%

Jugoistočna Azija 10,00%

Afrika 10,00%


Naše usluge

Osim naših standardnih postojećih proizvoda, Allman Industry Company također može pružiti prilagođene i OEM usluge, prema zahtjevima kupaca. Mi kontrolu kvalitete proizvoda strogo za svaki korak tijekom proizvodnje od dijelova materijala i procesija do konačnog paketa prije otpreme, kako bi se osigurala visoka kvaliteta. U međuvremenu, naša predprodaja i nakon prodaje mogu vas držati podalje od bilo kakvih problema s kvalitetom i pomoći vam da izbjegnete bilo kakve pritužbe svojih kupaca.